Cytat:
Co do szpiegowania, to tak naprawde nic nie wiemy o programach korzystających z internetu. O żadnych. Co i kiedy wysyłaja. Nie wiem czemu akurat wszyscy czepili się Skype. Czy ktoś słyszał o tym by ktoś miał problem przez Skype? A przecież używają go miliony od lat.
|
To akurat o niczym nie świadczy. Co d owysyłania informacji to masz rację, Win jak i pewnie inne systemy komercyjne wysyłają różnego rodzaju informacje. Tylko czy z tego powodu że to robią to mam pozwolić aby inne też wysyłały?
Skype to bardzo ryzykowane oprogramowanie i ja powiedziałem mu dość na swojej maszynce. Jeżeli ktoś chce to niech używa nie bronie mu tego.
Cytat:
PS. HP od lat przychodzi na gotowe. Najpierw połknął Compaq i dostał gotową linię iPaq a teraz pożarł palma i dostał webOS. Pierwsze co zrobili to nazwali go HP webOS i umieścili w swoim urządzeniu. Świństwo.
|
Przecież tak się robi. np. Oracle przejęło Suna i teraz wszystko firmują swoją metką. Podobnie robi Google, Apple, MS czy inna firma.
Cytat:
To już koniec urządzeń Palm. Niestety nowe będą już tylko HP .
|
Gdyby nie HP to Palm by albo umarł albo inna firma by ich wykupiła. Takie życie, jeżeli ktoś skłania się w dół to jedynym ratunkiem jest przejęcie przez inną firmę.
Cytat:
Napisany przez M@X
Nie wiem. Ja uzywam ;-).
|
No właśnie Ty nic nie wiesz
Ciekawe jak teraz będzie brzmiała twoja opinia o Apple co? Przecież oni używają otwartych standardów!