Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2011, 07:32   #982
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Nudne i tak samo beznadziejne jak innych firm min. Apple Jednak fajnie popatrzeć na ich tablecik.

btw zrobiłem mały risercz i porównałem debeściaka Mac Book Pro z Dell Studio XPS 16. Sprzęt praktycznie identyczny z lekkimi przewagami po jednej czy drugiej stronie. Jednak sytuacja zmienia się przy cenie ~9k za Appla a "tylko" ~5k za Della
Mam dokładnie ten model DELL'a (tylko prawdopodobnie z lepszą kartą graficzną - 5730, bo ona nie była oferowana w Polsce). Przy okazji to w porównaniu musiałbyś jeszcze uwzględnić właśnie lepszą kartę po stronie Della (330 w Apple) i lepszy ekran (Full HD w porównaniu do dość małej rozdzielczości w Macu). No i nie wczytywałem się, ale podejrzewam, że jeśli chodzi o wyjścia i wejścia to Dell bije Apple na głowę - w tym modelu jest praktycznie wszystko, łącznie z HDMI.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post