Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Przy okazji to w porównaniu musiałbyś jeszcze uwzględnić właśnie lepszą kartę po stronie Della (330 w Apple) i lepszy ekran (Full HD w porównaniu do dość małej rozdzielczości w Macu). No i nie wczytywałem się, ale podejrzewam, że jeśli chodzi o wyjścia i wejścia to Dell bije Apple na głowę - w tym modelu jest praktycznie wszystko, łącznie z HDMI.
|
Mało powiedziane, że bije, on Apple rozrywa na kawałki. Gdybyśmy wzięli Appla z przedziału cenowego tego Della to mielibyśmy coś na Core2Duo...Sorry ale to jest pomyłka.
Dziwi mnie tylko, że znajdą się ludzie którzy kupią taki sprzęt.
@andrzejj9 będę wdzięczny jak na forum opiszesz swojego lapa, fotki odczucia z używania, jak się spisuje obudowa, ekran itp itd. Dzięki.
Cytat:
Napisany przez M@X
A prezentacja wideorozmow to juz jawna zzynka z dema FaceTime... Interfejs zreszta tez... No ale... Jesli krasc to od najlepszych ;-)!
|
Jeszcze kilka postów wcześniej pokazałem, że to FaceTime to wcale nie wytwór Appla a tylko wykorzystanie obecnych technologii i standardów. Jeżeli chodzi o design i interfejs to widziałem to w innych programach czy aplikacjach więc po raz kolejny Apple nie jest tym co coś wymyśliło.
Cytat:
Nadal podtrzymuje swoja opinie o WebOS - to jedyny systempoza iOS w ktorym moge sie zakochac od pierwszego wejrzenia.
|
Ciekawe bo jeszcze niedawno twierdziłeś, że WP7 jest super.
@M@X będę bardzo wdzięczny jak odniesiesz się do mojego riserczu
Odnośnie całego interfejsu dzisiejszych smartfonów to jest to nic innego a tylko rozwinięcie tego co było w telefonach. W swoim SEk700i/W810i menu wyglądało bardzo podobnie do tego co mamy w dzisiejszych smartfonach. To nie jest żadna rewolucja a po prostu ewolucja interfejsu.
Cytat:
Napisany przez BananaCoctail
No tak, Apple sie inspiruje, a inni krada od Apple.
|
Świetnie ujęte.