Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.02.2011, 09:56   #1
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Matematyka - wykład monograficzny

Mam zadanie na wykład monograficzny

Cytat:
przedsiebiorstwo produkuje dwa wyroby W1 i W2. w procesie produkcji tych wyrobów uzywa się trzech obrabiarek O,P,F. czas pracy (w godzinach) tych maszyn jest ograniczony i wynosi:
O-19
P-43
F-13
zuzycie czasu pracy maszyn na produkcje jednostki podano poniżej
W1:
O-1
P-4
F-3

W2:
O-4
P-5
F-1

zysk ze sprzedaży (w zł) wyrobów W1-5, W2-2.
Ustalić plan produkcji W1 i W2, aby zysk był maksymalny
dokładnie chodzi mi o rozpisanie wzorów produkcji (optymalizacja w postaci standardowej, kanonicznej), bo narysowanie wykresów, czy obliczenie jakos poleci mi z górki

P.S.
wiem znów coś chcę, ale taki życie - jak czegoś nie wiem to pytam

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online