Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.02.2011, 08:10   #1013
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Tylko, że w ten sposób postępuje coraz więcej producentów samochodów. Czytałem już o częściach wartych kilkadziesiąt złotych, które wymienić można tylko jako cały podzespół, co kosztuje kilka tysięcy (!). I to nie jest przesada.

Jedyny sposób to czytać opinie i testy i unikać takich modeli. Może producenci zrozumieją, że pazerność ma pewne granice.

Jeszcze co do Ipada. Jako urządzenie jest mi zupełnie obojętne i daleki jestem od prób zniechęcenia kogokolwiek do niego. Napisałem po prostu jakie są moje wrażenia. I raczej nie wynikają one z braku możliwości jego kupna, bo jak wspomniałem nie jest to drogie i gdyby było mi potrzebne, mógłbym sobie na niego pozwolić. Tylko po co?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post