Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2011, 14:32   #6
Damian666
Bywalec

Data rejestracji: 17.08.2008
Damian666 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak dobrze pamiętam to Open Loader ma możliwość odpalania homebrew (aplikacji) bezpośrednio z karty lub pendrive/hdd.
Wiec raczej OPL i GSMode powinny współdziałać.

Co do M@X-a - słyszałem/czytałem-że component dodaje jakości tylko tym nowszym grom wyostrzając je-i taki GT4 czy God Of War wyglądają lepiej.
A co z starszymi pozycjami ? czytałem że taki Forbidden Siren wygląda fatalnie -jest nadmiernie wyostrzony i wygląda jak wygląda.
Ciekawi mnie jeszcze- co daje progressive scan ? I czy gry z 480p rozściągnięte do 720p "wyglądają masakrczynie" (w złym słowa znaczeniu) ?

Nie mogę zedytować więc powiem co zamierzam.
Co do pada-sproboje przelutować kabelek od kumpla do siebie (nawet nie będzie wiedział ^^).
Tyle się naczytałem o kablu composite i component (powoli zaczęły juz mi się mieszać) że postanowiłem rzucić ten pomysł-no bo po co ? Skoro różnicy w jakości nie zobaczę w grach bez progressive scan-u a z XPLODER HDTV PLAYER-a czy GSM-a (z powodu raczkowania tych 2 aplikacji) nie będę narazie korzystał. Może kiedyś?
Narazie jakość nawet z projektora mi wystarcza przy połączeniu standardowym kablem.

Co do pada-jeszcze jedna rzecz. Co myślicie o padach Logitech-a ? chodzi o te bezprzewodowe (http://allegro.pl/logitech-cordless-...452066259.html)
Czy będą współpracować z PS2? jeśli tak to kupiłbym takiego chociażby 1-aby pograć raz na jakiś czas z bratem.

Edit: na jednym z innych forów przeczytałem że środkowego "dzyndzla" z prawej strony wtyczki pada (to co się podłącza pod PS2) nie musi być-czy to prawda?
Czytałem też że wystarczy przeczyścić styki aby konsolka znów dobrze łączyła się z padem-sprobóję,może znów będzie tak jak dawniej-jak od nowości! czyli dobrych 4 lat

Ostatnio zmieniany przez Berion : 19.02.2011 o godz. 09:28 Powód: //dp
Damian666 jest offline   Odpowiedz cytując ten post