Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2011, 19:54   #7
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Proszę Ciebie bardzo...

Dziwne odpryski na dysku-wd.jpg

To co znajduje się np. w zaznaczonym fragmencie (1) wyglądało w nowym dysku jak we fragmencie (2). Sprawa druga, to nie są żadne odpryski - jeśli autor tematu wsadzi tam palucha to zauważy, że powierzchnia w tych zagłębieniach jest nierówna, zniekształcona termicznie. I nie Patrix, to nie jest metal, to jest jakieś tworzywo - przynajmniej tak było w mojej 160GB WD-ka. I jak mówiłem, u mnie te zniekształcenia się powiększały, nawet te wyższe żebra straciły geometrię. Podejrzewam zacierające się łożyska, ale nie rozbierałem tylko wymieniłem na gwarancji na Seagate.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post