Cytat:
Martin_TP napisa***322;(a)
Ohoo.. wlasnie ostatnio mi sie usmiechal ten APC Cyber fort 500 i chce sobie go wlasnie chyba kupic. Tylko bylem ciekaw czy to nie bedzie za malo, ale z tego co piszesz i mojego kompa tez wytrzyma 
Mam: PIII 450@600, 3 dyski 7200 rpm, dvd, 2x cd-rw, cd-rom, dodatkowe wentylatory.. i 10 minut uwazam za nadywaraz rozsadne..
|
To jest bardzo dobry zakup, polecam, a tak z ciekawości jaką cenę Ci proponowano(chce porównać ceny)?
Cytat:
Martin_TP napisa***322;(a)
Aha.. i jaki monitor masz? Bo to dranstwo tez potrafi ciangac... moj bierze 60 W.
|
Mam miro 20" które prądu wpier* tyle co mały traktor, ale pomiary robiłem jak jeszcze miałem 14", w tej chwili 20" nie jest podtrzymywany, nie jest potrzebny, jak kończy się prąd w baterii to system sam się zamyka, więc monitor nie musi byc podtrzymywany, jest tylko zabezpieczony przed przepięciami. Generalnie opłaca się zainstalowac oprogramowanie, ja włączam komputer jak tylko sie budzę a dokładniej dobudzam sie przy kompie sprawdzając pocztę, która w te kilka marnych godzin przyszła, a tak to komp u mnie chodzi przez 16-17 godzin an dobę i co minute sprawdza czy coś na serwerach na mnie nie czeka.