Cytat:
Napisany przez Berion
@arcade
Zdajesz sobie sprawę, że to się tyczy sieci WiFi? Aby podsłuchać czyjąś komunikację z PSN nie tylko musisz się włamać do jego sieci (zakładając, że w ogóle ofiara WiFi używa - no i kto ustawią jeszcze WEP? ;]), ale i podstawić mu siebie w jego DNS.
Linki usunąłem, ponieważ łamią prawo polskie. Sorry.
|
Aircrack-ng nie łamie żadnego prawa chyba ze twoje prywatne prawo.
Dziś już nie potrzeba łamać czyjegoś WEP,WPA,WPA2 jeśli byś temat znał to byś wiedział większość ludzi zna tylko jedno aircrack i bruteforce metoda.
łamanie to ogólnikowa wiedza są inne sposoby.
Chyba Idg.PL to piracka strona?>
http://www.idg.pl/ftp/linux_2882/Aircrackng.10.rc3.html
Pozostałe tollsy słuza do symulacji rojterów serwerów itd. a to zadna tajemnica tylko niewiedza i nie jest zabronione testowanie swojej sieci.
I nie wkurzaj się jeśli jest coś co nie mieści ci się w głowie, jesteś o pykany w każdym temacie na poziomie ogólnym to fakt ale to nie czyni cię expert-em.
Ja tez nie jestem nim.
przywróć linki. Wodzu.
No Własnie o to mi chodziło "snifing=trzepanie i wyciąganie wszystkiego z sieci " i to właśnie robi $ony i jeszcze chce żebyśmy się zgodzili na to i podpisali pod tym i dali im zgodę na dostęp do naszej prywatności Frajerzy są wszyscy co zaakceptowali ten nowy regulamin.
No tak ale usser da się zawsze wyruchać
Nie wiempo co skakał W. przez płot na jakiego grzyba walczył o wolność jak teraz godzą się osoby to zatwierdzające o jeszcze gorszy byt niż w
korei-północnej
Obudźcie się głąby zatwierdzając nowy regulamin godzisz się ze mają dostęp do twoich zdjęć filmów danych itd.
I nie bądźcie zdziwieni jak za parę dni dostaniesz reklamę nowego kredytu czy zakup wczasów jeśli znają kazdy szczegół o twojej sytuacji finansowej,i twojej rodzinie.