Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2011, 10:53   #1050
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
Andy - mnie sie wydaje ze jestes kolejnym krzykaczem, ktory albo w ogole nie pracowal na Mac OS X albo pracowal na nim 2 tygodnie w mysl zasady "sprobuje" zamiast powierzajac mu cala swoja prace i wszystkie wazne dokumenty. Po dwoch miesiacach ciaglego uzytkowania bez wracania do szajsu (ang. windows) stwierdzisz ze nie ma po co wracac... No ale... To jest etap do ktorego trzeba troche podrosnac i zebrac sie w sobie ;-). Ja sie ciesze np. Ze gdy wysylam raporty w Pages i nie moga ich odczytac to moja firma kupuje mi Office for Mac (bo jest taniej niz kupic mi laptopa)...
Skoro zarzucasz mi, że jestem krzykaczem proszę zacytuj kilkanaście moich wpisów - tylko pełnych gdzie wyrażam się jak krzykacz.

Wiesz nie jesteś pierwszym przypadkiem, który po przesiadce na sprzęt od Apple zaczyna nienawidzić drugiej strony, i wmawia wszystkim jak to jest lepszym używając go. Ciekawe z czego to wynika?

Mi się wydaje, że to Ty musisz podrosnąć bo jak na razie nie potrafisz postawić kontrargumentów. Piszesz tylko ogólnikami i marketingowym bełkotem. Jak do tej pory przynajmniej 10 razy ubiłem twoje tezy.

To ostatnie zdanie to do czego jest? Chwalisz się, że firma Ci kupiła Office na Maka? Jeżeli tak to zrobili to nie dlatego aby Tobie zrobić dobrze, ale dlatego aby na Ciebie wydać jak najmniej. Czy to jest powód do ekscytacji i dumy?

Ponowię jeszcze raz prośbę o to aby użytkownik systemu MacOS zrobił takie malutkie porównanie co się w jego systemie robi lepiej niż w innym, powiedzmy w ilości 50 sztuk. Dlaczego tak dużo? No skoro przepłacam ok 4k na sprzęcie to chciałbym wiedzieć co dostaję w zamian, a liczba 50 to wcale nie tak dużo skoro system jest "za***isty"!
(Jeżeli na to nie potrafisz odpowiedzieć to znak, że kupiłeś ich sprzęt bo Ci zrobili wodę z mózgu)