Cytat:
Napisany przez andy
Skoro zarzucasz mi, że jestem krzykaczem proszę zacytuj kilkanaście moich wpisów - tylko pełnych gdzie wyrażam się jak krzykacz.
|
Nie Andy, nie jesteś krzykaczem. Jesteś fanatykiem.
Fanatycznym przeciwnikiem Apple.
Dyskusja z tobą nie ma sensu.
Cytat:
Wiesz nie jesteś pierwszym przypadkiem, który po przesiadce na sprzęt od Apple zaczyna nienawidzić drugiej strony, i wmawia wszystkim jak to jest lepszym używając go. Ciekawe z czego to wynika?
|
Ciekawe gdzie to widać? Chwilowo sa tylko twoje i kilku innych, napady na Apple, pomysły, produkty, marketing i wszystko inne, gdzie wskazujecie ze to czyste zło
Cytat:
Mi się wydaje, że to Ty musisz podrosnąć bo jak na razie nie potrafisz postawić kontrargumentów. Piszesz tylko ogólnikami i marketingowym bełkotem. Jak do tej pory przynajmniej 10 razy ubiłem twoje tezy.
|
Tu się zgadzam

Musisz podrosnąć. Powiem więcej podrosnąć i dojrzeć - o tolerancji, do akceptacji innej postawy ... ogólnie do dorosłości.
Cytat:
Ponowię jeszcze raz prośbę o to aby użytkownik systemu MacOS zrobił takie malutkie porównanie co się w jego systemie robi lepiej niż w innym, powiedzmy w ilości 50 sztuk. Dlaczego tak dużo? No skoro przepłacam ok 4k na sprzęcie to chciałbym wiedzieć co dostaję w zamian, a liczba 50 to wcale nie tak dużo skoro system jest "za***isty"!
(Jeżeli na to nie potrafisz odpowiedzieć to znak, że kupiłeś ich sprzęt bo Ci zrobili wodę z mózgu)
|
No właśnie -
nie przepłacasz bo nie kupiłeś i nie używasz sprzętu Apple.
Jak będziesz miał Appla, to możemy podyskutować. Zapewniam cie, ze na temat wad i problemów ze sprzętem Apple wiem od ciebie zdecydowanie więcej i nie muszę powtarzać tych bzdur które tak uporczywie kopiujesz z zawziętością z innych stron.
I gdybyś nie zrozumiał - powtórzę -
używam Apple bo mnie na to STAĆ - mentalnie i finansowo!