Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2011, 11:36   #1053
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Nie mam na to czasu i nie mam zamiaru Cie przekonywac
Tu nie chodzi o przekonanie mnie a o pokazanie, że twoje argumenty są rzeczowe, a nie z dupy wyssane. Jeżeli nie chcesz brać merytorycznej rozmowy na ten temat to znaczy, że nie masz argumentów stojących za sobą. To jest właśnie krzyczenie, ogólnikami najłatwiej jest rzucać na prawo i lewo...
Tak więc spełnij moją zachciankę, a odszczekam to wszystko co do tej pory napisałem.(oczywiście argumenty muszą być zgodne z rzeczywistością)

Cytat:
skoro nie masz ochoty pracowac wygodniej, ladniej i lepiej to co mi do tego?
Problem z Tobą polega na tym, że nie napiszesz konkretów. Ogólnikami to i ja mogę machać na prawo i lewo.

Np. taki Ubuntu czy Windows też świetnie wygląda i obsługuje się go bardzo łatwo. Dla potwierdzenia masz tu trochę screenów:
-fbicnq.jpg
-ubuntu-810-alpha3-brasero-screenshot.jpg
-ubuntu-810-alpha3-desktop-menu-screenshot.jpg
-ubuntu-810-alpha3-firefox-screenshot.jpg
-ubuntu-810-alpha3-gimp-screenshot.jpg

Cytat:
Za dobrze, za wygodnie i za ladnie ze by wracac do okien... No ale... To zrozumie tylko uzytkownik OS X. Prawda, Jasku? ;-]
I tu się różnimy bo jeżeli ktoś mi zaproponuje system bardziej dopracowany, sprzęt wydajniejszy niż mam to mogę śmiało napisać, że się przesiądę.