Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2011, 16:49   #1060
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Dobra - zjadłem i mogę dalej
-mamy wiec Asystenta Migracji - już opisanego
-mamy Asystenta BootCampa pozwalającego postawić inny system na wydzielonej przez BootCamp partycji.
Windows, Linux bez różnicy. Na uruchomionym systemie, nie tracąc danych!
-mamy Narzędzia Dyskowe, pozwalające sprawdzić stan dysku i systemu, możemy na działającym systemie wydzielić partycje zapisać dane a później jednym ruchem usunąć dane i scalić partycje. Pociągając za róg okienka
-mamy Terminal, i w chwilach depresji możemy wykonywać wszelkie komendy w trybie textowym, a linuxowcy mogą nawet grac w strategie turowe w trybie tekstowym
-zmiana języka systemu i programów, to przeciągniecie wybranego języka na góre i restart.
-instalacja aplikacji przy pomocy d&d.
-deinstalacja, przez wywalenie do kosza.
-co więcej?
-mamy iWeb do tworzenia stron internetowych za pomocą d&d.
-mamy iPhoto do robienia albumów i edycji zdjęć
-mamy iMovie do tworzenia filmów
-mamy Garage Band do tworzenia muzyki, sampli, edycji...
I na koniec, bo już pamięć mnie zawodzi
Mamy wydajny podręczny komputer (Miniac) w którym otwarcie 2GB pliku graficznego trwa straszne 30 sekund, zamiast na windowsie, na dużo mocniejszej maszynie, 4 minuty, po jednokrotnym zawieszeniu się na amen, i wymuszonym restarcie.
Dalej niech się meczą już młodsi.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post