Dyskusja: Gran Turismo 5
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.02.2011, 23:17   #4
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Nie kupuj GT5. Lepsze jest GT4 (więc kup dla GT4 PS2). I jakby "troszkę" tańsze. Serio! ;}
PS2 ostatnio stało u mnie trzy tygodnie, niestety bez tej gry. Właściciel niewiele gra ostatnimi czasy (a jeśli już to zwykle ze mną i Żoną u nas ), więc mam do niej szeroki i wygodny dostęp - chyba więc po prostu kupię grę i zakampuję się któregoś weekendu na kanapie przed telewizorem

A co do GT5 - klimat gry jest ważniejszy niż oprawa wizualna, ale nie ukrywam, że ta ostatnia w przypadku tej gry jednak kusi Dla jednej gry nie będę w istocie prawie 1,5 k zł wydawał, ale nie ma pośpiechu - za rok-dwa konsola będzie o połowę tańsze, a może w międzyczasie znajdą się jakieś inne tytułu "PS3 only", które mnie zaintrygują

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post