Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.02.2011, 16:33   #1
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co to znaczy padł aku po raz drugi od nowości?
Dobry znajomy od akumulatorów twierdzi, że Baner to porządne austriackie akumulatory....też taki mam w busie, poprzedni też Baner trzymał ponad 6 lat co na dziś jest świetnym rezultatem.
A prostownik nie ma tu nic do rzeczy, nie był w stanie tym swoim prądem ładowania nic zrobić. Często tak robię, ale ja zawsze daję mu choćby 15 minut na podniesienie napięcia w aku (prąd na maxa wtedy).

Nie chciałem Cię wczoraj stresować i mówić, że rozrusznik będziesz miał do wymiany. Piłowałeś za długo na słabym akumulatorze - przegrzał się od przeciążenia. Takie to już uroki ostrej zimy dla posiadaczy diesli, a jeszcze do tego jak trafisz na kijowy ON to już całkiem przechlapane.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online