Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.02.2011, 01:51   #1302
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez loki7777 Podgląd Wiadomości
No ja mam tylko home premium 64
To możemy założyć, że ta konkretnie może uruchamiać się dłużej, bo też z niej korzystam

Cytat:
Napisany przez esem Podgląd Wiadomości
Najchętniej bym kupił sam nośnik z SP1 - bo windę mam legalną.
Nic nie stoi na przeszkodzie, o ile mi wiadomo, ale na takiej zasadzie, jak w przypadku uszkodzenia płyty - musisz zwrócić się do Microsoftu o nowy nośnik. Niestety, nie opłaca się to szczególnie, koszt jest dość spory, a w końcu instalując SP osobno musisz doliczyć maksymalnie 20 dodatkowych minut...

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 25.02.2011 o godz. 01:56
Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post