Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.02.2011, 14:33   #1107
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail Podgląd Wiadomości
Dlaczego USB 3.0 jest tak znienawidzone przez Apple, ze od 2 lat pomijane?
Dlaczego nie ma pamieci typu flash na system (tak promowanej przez owa korporacje)?

SSD w MBA to nie dysk, tylko wlutowana pamiec flasz, dysk oznacza ma wlasna obudowe i ze mozna go wyjac.
Glupstwa opowiadasz!
USB3 ma wszystkie wady USB1 i 2 - i właśnie dlatego, to raz, dwa - Apple ma własny format przesyłu dużo lepszy FireWire 400 i 800, wiec dlaczego ma montować konkurencje i to gorsza?
Dyski Flash sa wyjmowalne i montowane, na w Air. A 5400 bo sa sa tanie.
Cytat:
Napisany przez czary2mary Podgląd Wiadomości
Chętnie poczytam jak to Apple wymyśliło Thunderbolt-proszę o źródełko
Czytaj ze zrozumieniem, nikt nigdy nie twierdził, ze to pomysł Apple, to stosowanie i możliwości sa promowane.

Ale was, (obłąkanych) fanatyków nic nie przekona.
Wiec zamiast tarcic energie na głupoty, zajmijcie sie może czym innym.
Apple jak wszyscy stosuje tricki wielkich korporacji, a nawet chwyty sekciarskie, ale to wcale nie zmienia faktu, ze nowinki wprowadza, nawet niekiedy dziwaczne, ale jakoś to działa.

Jak ktoś ma na to ochotę i go stać - dlaczego ma być sekowany?
Jest wolność i demokracja

Ja z wieloma rzeczami Apple się nie zgadzam, ale ich system i rozwiązania jednak przodują.
Amen.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post