Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.03.2011, 22:57   #296
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Próbowałem.. Ale też bez efektów..

To raczej nie kwestia jakiś blokad, czy czegoś podobnego, bo wtedy raczej pojawiałby się jakiś błąd. A tu w ogóle procedura łączenia nie wydaje się rozpoczynać (jest okno, w którym widać, co się dzieje, ile procent ściągniętej poczty itp. - teraz nic się na nim nawet nie pojawia). Zastanawiam się, czy nie jest to w ogóle jakieś celowe zagranie producentów, bo pojawiła się ostatnio jakaś nowa aktualizacja, którą oczywiście zlekceważyłem (nie chcę uaktualniać wersji, bo tej, którą mam, mam program do exportu maili do innego programu - z nowszymi wersjami to nie działa). Robię tak zawsze, ale może tym razem (nie po raz pierwszy zresztą) próbują jakoś zmusić do przejścia na nową wersję..? Nie wiem, czy coś takiego w ogóle jest możliwe..

Ehh.. chyba po raz kolejny zacznę się poważnie zastanawiać nad zmianą programu. Za dużo kłopotów z tym, a w sumie i tak z żadnych jego 'bajeranckich' funkcji nigdy nie korzystam..

Czy ten program pocztowy w Windows 7 jest 'kompatybilny' z Outlook Express? Chodzi mi o to, czy jeśli mam maile i ustawienia w OE będę je mógł przenieść do nowego programu w W7.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post