Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2011, 12:36   #1158
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości

Posłuchać muzyki może, ale z takiego głośniczka? Komputer znowu wygrywa, pogadać na Skype - można, ale bez wideo (chyba, że w Ipadzie 2), komputer znowu wygrywa.
Na ogol w komputerze masz dokupione głośniki zewnętrzne.
Ja mam tez dokupione Harman Kardony. Podskoczysz mi
Harman Kardon
i w wyglądzie (lub jak wolisz designe) i w jakości dźwięku.

Cytat:
Zobaczymy zresztą jak będą sprzedawały się konkurencyjne tablety. Patrząc na specyfikacje, niewątpliwie od Ipad znacznie lepsze i bardziej funkcjonalne. A że inne firmy aż tak na agresywny marketing nie stawiają, może to być prawdziwy test przydatności tego typu urządzeń. Ale to będzie można ocenić najwcześniej za 2-3 lata.
Zobaczymy. Chwilowo konkurencja jest znacznie droższa od iPada, mimo szumnych zapowiedzi.
I jakościowo, jednak słabsza.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post