Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2011, 15:26   #4
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Z tego, co słyszałem, to nowelizacja została uchwalona i dotyczyła quadów.
Wprowadzili nowe pojęcie czterokołowców i jakieś ich dotyczące szczegóły - już nie będzie quad ani motorowerem ani samochodem, jak to do tej pory bywało. Chyba zależało to od widzimisię urzędnika...

O zmianach dot motorowerów nie słyszałem. Było, że dorośli na dowód a młodzież na kartę rowerową/motorowerową.
Inna sprawa, że dzisiejsze skutery rzadko spełniają warunki motoroweru - silnik do 50ccm i prędkość max nie wyższa niż 50 km/h, i tu może być pies pogrzebany. Wszyscy widzą (policja o dziwo też), że ludzie grzeją tym spoko 80 albo i więcej km/h.
Może więc było w planach jakieś urestrykcyjnienie tego segmentu, ale nie słyszałem.