Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2011, 17:23   #1162
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Gadzina18
Ciężko mi pisać w tym wątku bo jak czytam te wszystkie rzeczy jakie wypisujecie (albo fani PC, albo Apple) to się za głowę łapię..
Fanem PCtów nie jestem...Jestem za to bardzo zaawansowanym użytkownikiem komputera

Cytat:
Napisany przez yahol
Zobaczymy. Chwilowo konkurencja jest znacznie droższa od iPada, mimo szumnych zapowiedzi.
I jakościowo, jednak słabsza.
Kolejna tez bez poparcia? Jeżeli już piszesz coś takiego to przytocz jakieś rzeczowe argumenty bo inaczej to będzie tylko kolejna brednia.

Co do tabletów to nie rozumiem dlaczego niektórzy nie widzą ich miejsca co? Takie urządzenie świetnie spisuje się do prostych rzeczy jak email, www, jakiś PDF czy komunikatory. Ba przy okazji wizyty znajomych czy rodziny można pokazać na nim fotki z imprez itp itd.
Moim zdaniem taki tablet to tylko UZUPEŁNIENIE a nie zamiennik.