Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2011, 21:40   #12207
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Technologia rozwija się ed... miniaturyzacja, automatyzacja. Fabryki mogą być mniejsze, linie technologiczne krótsze. Biurowce przy fabrykach pełnią funkcje reprezentacyjne.
Chodziło mi o te technologie z lat '70-tych, ale nieważne.
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
Dziś w Biedronce widziałem kartkę na której napisali że jedna osoba może tylko zakupić 10kilo cukru coś mi to przypomina tylko nie pamiętam co
Rozpierdala mnie na amen ten pęd za cukrem, już raz była o tym tu ta dyskusja, jak wchodziliśmy do Unii. Nie pędzę bimbru od niepamiętnych czasów (a szkoda), więc mnie cena cukru nie interesuje specjalnie. Jak ktoś żre więcej cukru, niż 3 kilo na miesiąc, to powinien się przebadać.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post