Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2011, 00:26   #1167
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Gadzina18 Podgląd Wiadomości
PS - słyszałem te Harmany - grają poprawnie, nie ma rewelacji. Spokojnie mogę je porównać do jakiegoś logitecha 2.1 ze średniej półki. Za to mają jeden niezaprzeczalny plus - wyglądają świetnie.
Powiem tak, jeżeli słuchamy muzyki klasycznej na pól gwizdka, dźwięk jest świetny (na moje słoniowe ucho).
Jeżeli na full, jest zbyt "metaliczny".

Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Co do tabletów to nie rozumiem dlaczego niektórzy nie widzą ich miejsca co? Takie urządzenie świetnie spisuje się do prostych rzeczy jak email, www, jakiś PDF czy komunikatory. Ba przy okazji wizyty znajomych czy rodziny można pokazać na nim fotki z imprez itp itd.
Moim zdaniem taki tablet to tylko UZUPEŁNIENIE a nie zamiennik.
Tablety to następcy netbookow.
To netbooki staja się niszowe, są za małe, za ciężkie, niewygodne, kłopotliwe w użyciu.
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Ja proponuję dodać do regulaminu zakaz "zangielszczania" j. polskiego na polskim forum...
Nie wiem co to za "kozactwo", ale jest to "kozactwo" dla samego siebie, bo nikomu to nie imponuje.
Ja osobiście czasem mam kłopot zrozumieć ten dziwny poziom abstrakcji...
Popieram
Ten koszmarny żargon, ni to komputerowy, ni to biznesowy, ni to z pokazu reklamowego - jest koszmarkiem. Taki pidgin polsko-angielsko-nie wiadomo jaki.
Choć przyznaje, nie ma polskich odpowiedników wszystkiego i tak właśnie importuje się do bieżącego języka takie monstra.

Edit:
-wiadomość wysłana silą woli
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!

Ostatnio zmieniany przez yahol : 05.03.2011 o godz. 00:28
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post