Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2011, 19:26   #5
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Andy, Ty weź przestań już... Czegoś się uczepił? Cały czas chcesz tylko jakieś dowody, argumenty... I po co? Nie rozumiesz nic z tej dziwnej dyskusji? Sprawa jest naprawdę banalna:

- są ludzie, którzy dobierają sprzęt do swoich potrzeb, tak żeby był funkcjonalny i dobrze się na nim pracowało;
- są ludzie, którzy kupują taki a nie inny sprzęt, bo im się podoba i tyle;
- są ludzie, którzy biorą sprzęt będący kompromisem dwóch powyższych cech;
- ale są też ludzie, którzy kupują sprzęt tylko dlatego, że jest drogi, a ich na to stać. I w swojej pokrętnej logice uważają, że to zwiększa w jakiś sposób ich prestiż, bo im "nie podskoczysz". Pamiętam jak kiedyś miałem klienta, który przyniósł wypisaną na kartce topową konfigurację kompa. Myślę - ładny konfig sobie dobrał. A on - "To jest komputer mojego sąsiada. Mój ma być droższy!". A jakakolwiek dyskusja przeciw takim argumentom, z taką mentalnością, nie ma sensu... A przecież obaj Twoi główni adwersarze przedstawili sprawę jasno...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post