Taa... mam kumpla który wszystko "w sunie" co mu Sony na talerz podłoży... Chociaż sam widzi jakie to ma wady - Próbowaliśmy zrobić kopie save'ów z jego Czarnulki - nie mogliśmy bo save'y były chronione, a dwa nie osługiwała mojego dysku (NTSF się kłania...) A on dalej broni... Podobnie wygląda sprawa MGSów. Wpierw kupił MGS2 Sons of Liberty/ MGS3 Snake Eater... po niedługim czasie wyszły wydania Substance i Subsistance (zawierały parę dodatkowych rzeczy dla nieobeznanych w temacie... Teraz on już szykuję znowu kasę aby kupić MGS Collection HD... 3 razy kupować ten sam tytuł? Ja stanowczo mówię nie... chociaż sam wrzucał na God of War Collection że kasę chcą wyłudzić... a swojego FanBoystwa nie widzi... Ja osobiście mogę się pokusić na MGS Collection HD bo serię lubię a żadna gra jeszcze nie zawitała u mnie na półce

To remasterowanie tytułów do HD to jest totalnie naciąganie klienta w butelce... niedługo się okaże że po co kupowałem wszystkie gry na ps2 i samą konsolę, bo i tak wszystko wydadzą na Blu-rayach z dopiskiem HD...