Dyskusja: Opony zimowe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2011, 09:17   #493
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Też tak myślałem, ale prawda jest zupełnie inna, te opony zachowują się świetnie, a w tym roku okazało się, że nawet na śniegu dają radę. Zawsze myślałem, że opony Michelin są przereklamowane i drogie, kiedyś miałem wspaniałe zimówki tej firmy, a te opony były razem z samochodem, naprawdę zadziwiły mnie tej zimy. Pójdą niedługo w odstawkę, więc też myślę co kupić.
No nie wiem. To nie tylko moja opinia, tak twierdzą również osoby przeprowadzające testy i na dobrą sprawę - brzmi to rozsądnie. Bo jak inaczej zmniejszyć zużycie paliwa niż zmniejszając opory. A jak zmniejszyć opory nie pogarszając jednocześnie osiągów (ogólnie rozumianych)? Może za pomocą jakiejś specjalnej mieszanki jest to możliwe, ale szczerze mówiąc wydaje mi się to mało prawdopodobne.

Prawa fizyki to omija się tylko w reklamach

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post