Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2011, 09:07   #12258
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Kurde, szkoda,że to ja nie zgłosiłem się z taką propozycją do Zarządu . No ale faceta podadzą do sądu i może pójść siedzieć za oszustwa. Już ma jedno na koncie i na bakier z prawem jest a tłumaczy się jak niewinna panienka. Może chce trafić pod celę i tam go.. .

Przyznam,że po lekturze dzisiejszej Gazety Wrocławskiej zaczynam mieć dosyć Zarządu mojego Breslau i ich pomysłów. Oczywiscie chodzi o parkowanie w Rynku. Zabierają kolejne miejsca parkingowe (trwają przeróbki ulic na deptaki). Stawać , nawet za kasę nie ma gdzie. Równocześnie część deptaków dalej od ścisłego Rynku jest po prostu pusta - niewiele osób tam chodzi, nie ma tam specjalnych atrakcji, straszą nieremontowane kamienice. Straż Miejska łapie już tylko kierowców, wcale nie chroni od pijaków, łobuzów i bandziorów. No bo to kasa dla miasta. Parkingi płatne będą dopiero w 2012 i 2015 (takie duże i pewnie drogie). Równocześnie w mojej dzielnicy nie ma szpitala (oba co były zamknęli), jechać trzeba na drugi koniec miasta. Ale stadion za 700 mln budują.... każą jeździć do Rynku tramwajem ale na pół roku zamykają linię tramwajowe bo przerabiają tory. No i w nocy tramwaje nie jeźdżą (jak wrócić z kina, z piwa, z koncertu ?), autobusy rzadko.

No i w gazecie wybierają komentarza,że trzeba jeździć rowerem. W d... mam ich rowery ! Niech da przykłąd prezydent i jego klika i sam wozi się welocypedem.

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post