Cytat:
Apple intentionally disabled the Turbo Boost functionality on this particular MBP model in order to preserve your lap and your pride from being scalded by melting components. That would make sense to us, and hey, it's still a fast machine, just not Turbo fast.
|
http://www.engadget.com/2011/03/11/i...h-macbook-pro/
Cytat:
Napisany przez M@X
Nie ma XCode na Windows i raczej nie bedzie.
|
Być nie musi jeżeli Apple udostępni SDK dla innych środowisk. Jednak oni tego nie zrobią

Apple za takie działania powinien mieć proces antymonopolowy, tak jak kiedyś miał MS.
Cytat:
A testerem byc chce, bo pewny jestem ze Patrixu skupi sie na ilosci funkcji programu (iod tej strony nie bede mial mu nic do zarzucenia) za to calkowicie oleje estetyke, a brzydkiej aplikacji ktora wzroku nie przyciagnie nikt nie kupi. Dwa lata siedze w tym "swiatku" i troche na ten temat juz wiem ;-)...
|
Przeczysz sam sobie. Twoje komentarze wykluczają się nawzajem. W jednym miejscu piszesz, że wersje beta to szajs a w drugim(chodzi o soft na platformie Apple'a) zgłaszasz się jako betatester.
Po raz kolejny udowodniłem jaki z Ciebie fanboj i osoba, która nagminnie kłamie.