Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2011, 18:27   #9
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Od rana już mam 3 panienki proszące o autoryzację "znajomości" - które ewidentnie szukają księdza imiennika.

Poznaję to po ich zainteresowaniach. Np. linki w profilu jednej z nich
Katolicka Agencja Informacyjna, Ewa Stankiewicz, Przeciwko ustawie o rozbijaniu rodzin i odbieraniu dzieci, BORN IN THE PRL, Instytut Jagielloński, Centrum Formacji Niniwa w Kokotku, EDUKACJA KLASYCZNA, wPolityce.pl, Order Orła Białego dla Michnika- Żenada, Support Asia Bibi, Centrum Nauki EXPERYMENT, Gliwicki Teatr Muzyczny, wielodzietni, Wojciech Cejrowski na face book, Slowo.pl, Precz z cenzurą, Kompendium Katechizmu, Polska Żywność, Protect Marriage: One Man, One Woman, Kiełbasa Wyborcza 2010, Ratujmy górnośląskie zabytki!, Miłosierdzie Boże, Fundacja Mamy i Taty, Le Verbe de Vie, Lectorium - fragmenty książek religijnych, Mediowo, Słowo Dnia, WARSZAWA 24 - prayer and fasting for Poland, św. Faustyna Kowalska, Gnyszka Fundraising Advisors, John Michael Talbot w Polsce, Service Pastoral des jeunes, Tournai, DEON.pl, Radio eM 107,6 Fm, KTO Télévision Catholique, 4Art Photography, Nie róbmy polityki. Lepmy pierogi., Abortion is Murder - We CAN find 1 million Christians who OPPOSE abortion!! Please Invite!!... i 23 więcej

Przez kilka lat nie było na facebooku ani jednej takiej prośby do mnie.
Dziś od rana trzy lalunie!

Wiem, że to nieprawdopodobne, ale tak jest!
Niczego na swoim profilu nie zmieniałem. Ktoś ma pomysł dlaczego?? Może te trzęsienie ziemi? Jak trwoga, to do księdza?

Tej od tych linków to zaraz nawsadzam, faszystowskiej świni.
Miałaby choć grosz rozumu, to sprawdziłaby kogo mam w "znajomych"....

Ostatnio zmieniany przez pali : 15.03.2011 o godz. 18:30
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post