Cytat:
Fejsbuk nie jest dla mnie niczym nadzwyczajnym, pamiętam jeszcze czasy Internetu, gdy prawie każdy podpisywał się publicznie imieniem i nazwiskiem. Potem dial-up Tepsa wprowadziła i się skończyło
|
Ale np. ja nie uważam wcale FB za coś rewolucyjnego! FB to nic innego jak to forum ale w wersji dla znajomych z realu. To nic innego jak połączenie innych usług (mikroblogi, agregatory zdjęć itp) w jeden serwis.
Cytat:
|
Konto mam, żeby czasem zajrzeć i zobaczyć co nowego wymyślili. Dla mnie to ciekawe.
|
Skoro tak to było założyć sobie pod jakieś fałszywe dane. Jeżeli jednak wolisz widnieć pod prawdziwymi to zablokuj dodawanie Cię do znajomych przez osoby, które nie są wspólnymi znajomymi - tak samo odnośnie pisania wiadomości. SPAM zniknie diametralnie.
Cytat:
|
A chyba zacznę używać do kontaktów, ciekawie się robi, coraz więcej ciekawych ludzi, którzy próbują używać tego narzędzia.
|
Dla mnie osobiście to miejsce gdzie można się wymieniać ciekawostkami, miejsce gdzie można zobaczyć co kto lubi itp.
Cytat:
Ale uważaj sobie co chcesz 
Ten tekst z monitora Apple, który też zapewne kupiłem, bo inni mieli, heh.
|
Nie prównuj tego do posiadania konta na FB. Spora część ludzi ma konto na FB bo taka moda. Nie ważne, że nie używają go...