Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2011, 21:02   #13
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Fejsbuk nie jest dla mnie niczym nadzwyczajnym, pamiętam jeszcze czasy Internetu, gdy prawie każdy podpisywał się publicznie imieniem i nazwiskiem. Potem dial-up Tepsa wprowadziła i się skończyło
Ale np. ja nie uważam wcale FB za coś rewolucyjnego! FB to nic innego jak to forum ale w wersji dla znajomych z realu. To nic innego jak połączenie innych usług (mikroblogi, agregatory zdjęć itp) w jeden serwis.

Cytat:
Konto mam, żeby czasem zajrzeć i zobaczyć co nowego wymyślili. Dla mnie to ciekawe.
Skoro tak to było założyć sobie pod jakieś fałszywe dane. Jeżeli jednak wolisz widnieć pod prawdziwymi to zablokuj dodawanie Cię do znajomych przez osoby, które nie są wspólnymi znajomymi - tak samo odnośnie pisania wiadomości. SPAM zniknie diametralnie.

Cytat:
A chyba zacznę używać do kontaktów, ciekawie się robi, coraz więcej ciekawych ludzi, którzy próbują używać tego narzędzia.
Dla mnie osobiście to miejsce gdzie można się wymieniać ciekawostkami, miejsce gdzie można zobaczyć co kto lubi itp.

Cytat:
Ale uważaj sobie co chcesz
Ten tekst z monitora Apple, który też zapewne kupiłem, bo inni mieli, heh.
Nie prównuj tego do posiadania konta na FB. Spora część ludzi ma konto na FB bo taka moda. Nie ważne, że nie używają go...