Dyskusja: Polityka Google
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2011, 23:15   #3
jesi
Forumator

Data rejestracji: 11.09.2006
jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin Podgląd Wiadomości
A to ze Ci się Android nie podoba, czy inna usługa Google to już twój problem...
Przecież napisałem, że Android mi się podoba i chciałbym używać telefonu z tym systemem, co mi się nie podoba to jego silne powiązanie z Gmailem, a za sprawą ograniczeń jakie stosuje Google przy zakładaniu konta bardzo mnie to drażni i zniechęca do jego wyboru. O innych usługach też napisałem, że wypadają co najmniej dobrze na tle konkurencji i nie neguję ich istnienia, tak samo jak lubię wyszukiwarkę. Po prostu nie mogę zrozumieć tej całej ich polityki. To na prawdę zniechęca do użytkowania wszelakich ich usług.

Czy to mój problem, może i mój, ale napisałem to, bo jak wcześniej wspomniałem, kontakt z kimś "żywym" od Google jest niemożliwy, a gdzieś chciałem przelać tę swoją irytację. Poza tym, zagraniczne fora też co jakiś czas szumią o tym, więc chyba nie tylko ja się z taką polityką nie zgadzam.
jesi jest offline   Odpowiedz cytując ten post