Miło mi to słyszeć/czytać.
- - -
doszedł kolejny OBM - Venix Manager. Nawet ładnie wygląda. ;] Zastanawia mnie natomiast:
Cytat:
Features
Emulator Blu-Ray (no need for original disc)
Support for mp3
Support for different video formats
File Explorer compatible mouse
Remote control with a PSP
Support for FW 3.55 to 3.60 spoof
Support PSMove
|
Brak płyty w napędzie? Wszystkie gry? Na to czekałem, ale coś mi się widzi że to jakaś lipa.
- - -
Cytat:
|
Napisany przez M@X
Od zawsze mowie, ze ludzie chca bez tlumaczenia "simple" to nikt mi nie wierzy... Steve wie to od zawsze...
|
Jakby konsole nie miały żadnych zabezpieczeń to by były 'simple' jak to nazywasz. A skoro mają, to aby je obchodzić będzie coraz mniej 'simple' a bardziej 'difficulty', dla niektórych 'impossible to understand', ale za to też 'cool', 'trendy' i 'jazzy'. Czyż nie 'marvelous?'.

//a sam nie tak dawno narzekałeś na makaronizmy i niepotrzebne przeplatanie języka polskiego z angielskim.
Po za tym ja nie neguję, tego że ludzie chcą aby było wszystko łatwe, lekkie i przystępne. Problem polega na tym, że kiedy takie jest to jest też ubogie, mało funkcjonalne. Ja po sprzęcie i aplikacjach oczekuję wszechstronności, stabilności i bezpieczeństwa, a to się kłóci z ideą 'simple'. I Jobs wcale tego nie wie, Jobs wie że reklamowanie tego w taki sposób przynosi krocie - jego interface'y nie różnią się niczym w stosunku do konkurencji i każdy kto jest "zielony" też będzie mieć problem z obsługą. Zaleta w jabłkach jest taka (dla początkujących, nie dla mnie), że wiele jeśli nie wszystkie podstawowe usługi są ze sobą pożenione, że aplikacje obsługują dwa formaty na krzyż i nie dają zbyt wiele możliwości dostosowania opcji do potrzeb użytkownika (bo ich tam zwyczajnie nie ma).
Obrzydzasz mi M@X wszystko co związane z Apple. Serio. Wchodzisz z butami w każdy temat gdzie tylko można szerzyć tę propagandę. :/