Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.03.2011, 16:31   #453
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
I na marginesie, bramka sms z ery:
(...)
To znaczy, że co, gdybym wysłał to 'A' pod ten podany numer
to na mój numer będą spamować reklamy sponsora aż mi się fon zajęczy na śmierć
czy doklejają coś do tego sms'a wysłanego z bramki...
Kto ma takie konto na tej bramce i jak to wygląda proszę mi napisać
Przypomniałem sobie o tym i udało mi się dokopać do regulaminu:
http://www.era.pl/repositories/era_p...onsorowana.pdf

Cytat:
9. Aktywując Serwis poprzez założenie Konta i wypełnienie formularza rejestracyjnego Użytkownik
wyraża zgodę na
:
a. dołączanie przez Operatora do wiadomości wysłanych przez Użytkownika za pośrednictwem
niniejszego Serwisu, treści informacyjnej lub/i treści o charakterze informacji handlowej pochodzących od
Operatora lub innych podmiotów,
b. wysyłanie na podany przy aktywacji Serwisu adres email i numer komórkowy, treści informacyjnych
lub /i treści o charakterze informacji handlowej od Operatora lub innych podmiotów,
c. przekazywanie na podany przy aktywacji Serwisu numer komórkowy treści informacyjnych lub /i treści
o charakterze informacji handlowej
od Operatora lub innych podmiotów, za pomocą automatycznych
systemów wywołujących lub poprzez bezpośredni kontakt telefoniczny
d. przetwarzanie udostępnionych podczas aktywacji Serwisu danych osobowych przez Operatora oraz
osoby trzecie w celach reklamowych i promocyjnych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
10. Użytkownik, który nie wyraził zgody lub wycofał zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą
elektroniczną nie będzie mógł korzystać z Serwisu a jego Konto będzie blokowane.
11. Użytkownikowi przysługuje prawo do wycofania zgody, o której mowa w punkcie 9 niniejszego
Regulaminu. Skorzystanie przez Użytkownika z tego uprawnienia będzie możliwe po uaktywnieniu przez
niego linku ***8222;Usuń konto>***8222; dostępnego pod adresem na
http://www.era.pl/msg/user/sponsored/welcome.do
Dezaktywacja Konta skutkuje zablokowaniem możliwości jego ponownego aktywowania przez okres 10
dni.
Hmm, nie dzięki - doklejanie reklam do sms - ok nie ma sprawy ale spam na mojego maila i na mój numer to za dużo.