Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.03.2011, 21:06   #1414
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
Jakimś dziwnym trafem HD2 po instalacji WP7 nagle potrafi nagrywać w 720p... tak wygląda z opisów...
Liczy się jeszcze jak potrafi. Ilość pikseli ma znaczenie wtedy kiedy wraz z nią idzie jakość zapisu. Chciałbym zobaczyć przykładowe nagranie w 720p z HD2
Cytat:
jesi, pisz co chcesz - ja chcę mieć możliwość wyjmowania karty.
Zgadzam się z tym. Osobiście chciałbym mieć możliwość wyjęcia i włożenia karty SD do telefonu.
Cytat:
HD7 jest gorszą konstrukcją od HD2, jedyna jego zaleta to ta, że przyciski na dotykowe zmienili pod wyświetlaczem.
Patrząc na porównanie HD2 i HD7 to mogę śmiało powiedzieć, że sprzętowo to prawie te same telefony!
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3338

HD7 ma jedynie więcej ramu o 100MB...

W tym względzie HTC dało ciała wydając HD7..

Cytat:
Ja HD7 nigdy nie kupię, za jakiś czas mój wybór padnie na HD2 - i to nie ze wzgl. na cenę,
chyba, że w międzyczasie wypuszczą Automapę na Androida... wtedy może jakiś Desire S...
Automapa wyjdzie prędzej czy później więc jeżeli szukasz systemu, który nie będzie Cię ograniczał proponuję Androida. Około września wyjdą nowe słuchawki, procki dwurdzeniowe, 1GB RAM...
Sam planuję coś kupić z high-end

Jeżeli następca HTC Desire HD będzie równie udany jak poprzednik to pewnie skuszę się na niego choć, Samsung kusi wyświetlaczem Super AMOLED Plus - jakoś nie do pobicia.
HTC ma znowu świetne wykonanie, HTC Sens! itd.

@Patrix moim zdaniem kupno HD2 to złe rozwiązanie bo to już stara konstrukcja, wiem, że jest świetna ale jeżeli masz do wydania do 2k to lepiej wziąć HTC Desire HD lub Samsunga I9000 S II lub poczekać na następce DHD.