Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.03.2011, 19:07   #1423
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Po co komu slot SDHC gdy system w normalny sposob pracuje na szyfrowanych bibliotekach a nie na plikach? Po przelozeniu karty do innego telefonu (tego samego modelu) nie zadziala i to jest normalne - winien byc DRM by producenci apek i muzyki zarobili swoje i zeby ich piraci nie okradali. Na plikach pracuja jeszcze tylko Androidowcy. Glupi nawyk z czasow DOSa, ale im tez przejdzie...
To jest tak BZDURNE, NIEPRAWDZIWE I BZDURNE, że nawet ciężko jest się do tego odnieść. M@X tym postem osiągnął dno.
Dyskutowanie z Tobą mi ja się z celem nie dlatego, żę jesteś ślepo zapatrzony w firmę Apple, ale dlatego, że nie masz nawet MINIMUM wiedzy na temat w jakim się udzielasz.

Cytat:
Piszę tak, bo to się opłaca w chwili obecnej, no i działa na tym Automapa (HD2 oryginalne FW).
Nie będę się zarzekać, że z czasem nie zmienię decyzji. Pół roku to sporo czasu.
Jednak, że to nigdy nie będzie HD7 mogę już teraz zapewnić.

Póki co, męczę moją E51.
Nie warto dla samej Automapy wybierać system, który nigdy nie będzie Ci pozwalał na takie ustawienie jak Android.