Cytat:
Napisany przez - Deckard -
@basia21 nie wiem jak Ty ale ja pracuje po 12h dziennie i nie chce mi się , nie mam ochoty cokolwiek komukolwiek udowadniać jest milion ciekawych rzeczy które można robić w wolnym czasie którego mam mało, nie będę go tracić na problemy i fanaberie staruszki
jeśli przeszkadzają jej normalne codzienne czynności to jej problem nie mój
EOT z mojej strony
|
Pierwszy post w tym temacie:
Cytat:
Napisany przez - Deckard -
Witam.
Mam problem, mieszkam w domku 6 rodzinnym...
|
Ale Ty niezdecydowany jesteś. Pytanie retoryczne, bo jak widzę zakończyłeś rozmowę. To czyj to w końcu jest problem?

Wygląda na to, że teraz już tylko nasz, tzn. biorących udział w tej dyskusji
Pozdrawiam
Cytat:
Napisany przez superrrmario
Skąd Ty znasz takie przeboje o "przedwojennej młodzieży" ?
|
To były zespoły i piosenki pokolenia mojego brata: Czerwone Gitary, Skaldowie, Trubadurzy... Słuchał on, podsłuchiwałam i ja. Nawet po latach mi się nie znudziły.
Po dziś dzień mam w domu winylowe longplaye z nagraniami piosenek z tamtych lat (wtedy ukradkiem bratu podkradanych). Tyle że odtworzyć już nie ma na czym, bo adapter wydaje z siebie tylko jakieś niezidentyfikowane dźwięki. Czerwone Gitary lubiłam najbardziej, jeszcze z okresu, kiedy w zespole był Krzysztof Klenczon.
Piosenkę o przedwojennej młodzieży (
Co z nas wyrośnie) mieliśmy na singlu razem z
Kto za tobą w szkole ganiał, Powiedz stary, gdzieś ty był...
i Ładne oczy masz
Słuchałam tego na okrągło.
Natomiast na okładce longplaya były teksty kilkunastu nagranych na płycie piosenek (nieoceniona pomoc w czasach niemożności skorzystania z Googla ).
Podobała mi się nostalgiczna Ballada pasterska, My z XX wieku....
Cytat:
Mam talent!
X factor!
Jaka to melodia!
|

Brałeś udział w tych programach?