Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2011, 17:20   #7
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
:-) panowie wy tu o ram i dyskach SSD a nowy kolega
@ironbyq pytał o kompa

wypowiem się krótko kolega na całego kompa chce wydać
Cytat:
Do wydania mam teraz 1200 pln (+/-)
nie bardzo wiem jakie podzespoły ci polecić bo sama grafika którą chce ci polecić bo takową posiadam i jest godna polecenia.
przekroczy cały budżet tj. ZOTAC GTX 580 AMP! Edition

co do AMD... to odradzam zdecydowanie wydajność słaba technologia z zeszłej epoki...

GIGABYTE GA-H67M-UD2H-B3
Intel Core i3-2100
RAM tak jak wspominałeś 4gb 1333mhz w jednej kości firma bez znaczenia
WD WD5001AALS 500GB Caviar Black
buda wedle uznania :-)
zasilacz hmmm moje min. to 600W (Tagan, CORSAIR, OCZ, Be Quiet!, ANTEC)

ceny musisz policzyć sam.

na koniec coś od siebie
4 rdzenie AMD twojej propozycji nawet nie dorównają 2 rdzenią Intela modelu który ja zaproponowałem.
w/w procesor będzie miał zintegrowany układ graficzny do czasu aż nie dokupisz czegoś...
grafika odwieczny dylemat albo i nie :-) takie skrajne min. na dzień dzisiejszy to według mnie GTX 550 Ti
zasilacz 400w pozostawia wiele do życzenia.