Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2011, 17:37   #8
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Cholerka, ostatnio odnoszę wrażenie, że już wszyscy na forum dodali mnie do ignorowanych
Odpisywałem już Tobie, ale przed publikacją odświeżyłem stronę i zauważyłem post Marynarza - ponieważ tam już była odpowiedź, moja odpowiedź którą napisałem stała się bez sensu

@Seku
Nie tylko cena samej karty przekracza budżet, ale podzespoły, które należałoby do niej dobrać, jeszcze ze dwa razy go pomnażają Szczerze mówiąc do takich zastosowań, jak otwieranie całej kupy zakładek, wystarczy jako taki procek (także AMD), nieco więcej niż przeciętnie RAM-u (4GB w zupełności powinno starczyć) no i nie zaszkodziłby znacznie podbijający cenę, ale przyspieszający pracę niewielki systemowy SSD obok HDD na dane.

Nie ulega jednak wątpliwości, że jeśli komputer ma nawet od czasu do czasu służyć do gier, nawet tylko na średnich detalach, to trzeba szukać czegoś więcej. Sam od szeregu lat nie interesuję się już grami tak jak kiedyś: zwykle nie spieszę się z zakupem i czekam aż cena gry spadnie z poziomu 100-150 zł do ok. 50 albo i mniej i wtedy ją kupuję (zwykle jest to co najmniej rok po premierze, bardzo rzadko gra mnie tak zainteresuje, że kupuję ją tuż po wydaniu), a mimo to wymieniając kartę graficzną mniej więcej raz na 3-4 lata zawsze kupuję model z przedziału cenowego 550-700 zł. Zaznaczam, że lubię grać na max. detalach, w przypadku średnich detali podejrzewam, że na 4 lata wystarczy karta za 300-400 zł - ale na pewno nie używana za 200.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post