Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2011, 22:54   #139
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nic nie ma ,uważam tamten temat za zamknięty ,chciałem usłyszeć parę opinii ludzi,

którzy od prawnej strony się na tym znają bądź orientują, tymczasem zrobiła się dyskusja

o nie szanowaniu starszych ludzi, braku tolerancji i ogólnym braku zrozumienia ,

nie mam czasu ani ochoty nikomu udowadniać że jestem normalnym sąsiadem - człowiekiem

to czego chciałem się dowiedzieć dowiedziałem sie gdzie indziej
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post