Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2011, 21:25   #1342
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Teraz to dopiero bajzel tam jest po przywróceniu systemu.. Chyba z 10 różnych katalogów. Ale zajmę się tym później.

Tymczasem.. testuję, testuję.. Na razie więcej rzeczy mi się nie podoba (przede wszystkim powolność działania systemu - pomimo wielokrotnie szybszego komputera od poprzedniego notebooka, ten działa wyraźnie wolniej - tam był XP), ale są i już pewne plusy. Ostatni był przed chwilą kiedy udało mi się zainstalować i uruchomić Konnekta A już myślałem, że tak jak ze swoim ukochanym StatBarem będę musiał szukać jakiegoś zamiennika. Na szczęście nie

W Konnekcie wszystko działa oprócz jednej rzeczy - zmiany skórek. Nie jest to może priorytet, ale jako że miałem swoją ulubioną, to może ktoś bawił się tym programem pod siódemką i próbował ten problem rozwiązać?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post