Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.04.2011, 12:38   #430
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
HIRAX !!!

to był największa thrashowa roz******* na jakiej byłem Katon jest niesamowity

po raz pierwszy w życiu zaliczyłem Stage Diving wychodząc na scenę reki podał mi sam Katon masakra

całkowity odjazd totalny obłęd to co zrobił Hirax nadal piszczy mi w uszach a na prawe nic nie słyszę

co do Death Angel tak samo nie zawiedli dali niezłego kopa grali jak na prawdziwych thrashowcow z Bay Area przystało napierdalali że aż miło. Zauważyłem że tak po połowie koncertu nabrali jeszcze większej ochoty do gry

Jedyne czym mnie zawiedli to to na co czekałem na cały kawałek albo chodź 70% "The Ultra Violence" a zagrali kilka riffów i niespełna 30sec.

na sam koniec wymarzone zakończenie :-) wychodząc z Mega Klubu spotykam w drzwiach samego Katona który żegna się z każdym po drodze i dziękuje za przyjście na koncert Od tego człowieka bije tak pozytywna energia i taka charyzma

Thrash Till Death...