Cytat:
Napisany przez Diabolique
@Berion testowales Rebug 3.55.1. 
|
Nie, ale myślę że @jarek123 chce przetestować dla nas. ;D
- - -
Cytat:
Po drugie czytałem, że z 3.55 można na "fatach" wrócić do 3.41 (więc raczej lepiej go tam niby kiedyś mieć).
|
Skoro wgrałeś 3.55 to po 3.41 śladu niema.
Cytat:
Nie chce używać, wyczytałem tu, że jest najlepszy mylę się?
|
Ale który? Kmeaw? Tak, choć nowy Rebug podobno jest jeszcze lepszy. Na pewno Kmeaw jest przetestowany na chyba wszystkich modelach, a więc jest pewny. Jest też stabilny i można go używać z trybu serwisowego.
Cytat:
Nadal męczy mnie jedno po co w paczce jest "lv2.pkg" i czy on coś robił robiąc CFW w cmd.
|
To pierwsza wersja patchera i już napisałem po co jest wyżej.
Po Polsku proszę.
Cytat:
Po co są inne. I czy mam najnowszą wersję kmeaw mając takie pliki:?
|
Znów nie rozumiem. Nie używaj skrótów myślowych.
Jest tylko jeden 3.55-Kmeaw, jeśli po spatchowaniu OFW 3.55 otrzymujesz CFW o sumie MD5 podanej w pierwszym poście to znaczy, że masz 3.55-Kmeaw, a nie 3.55-MietekZBramyObok. Właśnie po to są sumy kontrolne. ;]
Cytat:
Czy lepsze było by mieć jb tego dongla? Czy lepsze CFW?
|
To zależy do czego. W zasadzie lepsze CFW.
Cytat:
Rozumiem, że teraz zrobić tak:
1. Wgrać CFW 3.55
2. Wgrać multigena najnowszego.
3. Wgrać bdemu.
Czy coś pominąłem?
|
Ja znów nie rozumiem... Skoro już masz wgrany 3.55-Kmeaw to po co chcesz wgrywać CFW (a skoro piszesz o CFW to
o jakim konkretnie).
Nie wiem co to jest "multigen", ale jeśli masz na myśli multiMAN-a to tak, wypadałoby jeśli chcesz grać z dysku twardego SATA/USB. Dodatkowo trzeba też BDEmu, jako że od wersji bodajże 1.15.6 przestał być bindowany.
Cytat:
I co to jest "Rebug 3.55.1" ? Coś lepszego?
|
CFW. Tak, podobno tak.
Cytat:
Testował ktoś? Zależy mi tez na estetyce, i jak zamiast napisu PS3 mam widzieć jakiegoś robala to wole ten od kmeaw.
|
Niedługo wszystkie CFW będą miały swoje loga, więc się przyzwyczaj albo do edukuj (coldboot.raf można zmienić).