Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.04.2011, 11:21   #504
jarek123
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 09.09.2010
jarek123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez frog Podgląd Wiadomości
@jarek bdemu szybko sie wgrywa bo to maly pliczek Jest temat o managerach wiec tam mozesz w sumie napisac jesli masz problem z multimanem i jego ftp. Co do grywania KMEAWA toz tego co wiem to mozna go wrac na kazdy model i powinno byc GIT. Ewentualnie w niektorych przez Recovery Menu jesli nie idzie przez XMB. Ale zbrickowania konsoli jesli czlowiek robi wszystko poprawnie nie powinno byc nazadnym modelu.
Wgrywałem przez XMB znalazło, skopiowało, wyłączyło konsole, włączyło i napisało, że już mam 3.55

Musiałem zrobić to "Wraz z firmware 2.50 SONY wprowadziło menu serwisowe":

Cytat:
Uwaga: Jeżeli podczas próby aktualizacji otrzymujesz informację, że już posiadasz najnowsze oprogramowanie, aktualizację musisz przeprowadzić via RECOVERY! Quick tut:

1. Wyłącz PlayStation 3.
2. Przytrzymaj przycisk zasilania; System ponownie włączy i wyłączy się.
3. Kiedy system został zamknięty, ponownie naciśnij przycisk włączenia, aż usłyszysz 2 kolejne sygnały.
4. Po usłyszeniu dwóch sygnałów, zdejmij palec z przycisku włączenia.
5. Będziesz poproszony o podłączenie kontrolera przez USB, następnie naciśnij przycisk PS.
6. Pojawi się Recovery Menu.
Wybrałem z tego opcję 6 z tego:

Więc to był problem? Skoro w XMB skopiował CFW 3.55 na HDD a po resecie nie zainstalował, to gdzie się znajdują te pliki? Nie chce mieć burdelu na HDD. Usunął je czy nadpisał czy są?
jarek123 jest offline   Odpowiedz cytując ten post