Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2011, 22:03   #12385
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Widzę,że dobrze trafilem. Czytam sobie wieczorkiem Gazetę Wrocławską. W tle Tangerine Dream z plików FLAC, obok piękna Żona. i trafiam na artykuł całostronicowy o niejakiej HONEY - podobno słynnej piosenkarce ze Zgorzelca. Piosenkarce i blogerce, która ma 18 lat, A jej bloga czytają oczywiście nastolatki od gimnazjum do liceum. A co robi ona na blogu ? Oprócz opisywania swoich przeżyć (tak jak my na blogu CDRinfera) ? Natrętnie reklamuje ciuchy, kosmetyki i inne g... (w tym swoje nagrania)
http://www.honorata-skarbek.com/
Że reklamuje siebie i swoją twórczość OK. Że robi PR firmom kosmetycznym ? OK - zarabia kasę. Śmieszy mnie tylko to,że są tacy co jej wierzą. I wyciągają kasę od Rodziców na owe produkty.

Dziś we Wrocławiu był casting do Mam Talent. Pracował przy nim gosć, który przywiózł dla mnie DAC Caiman Beresford (zareklamuję go na swoim blogu...o k... ja nie mam bloga ] . W zimnie od 7 rano czekało już 30-40 osób (przed hotelem Wrocław). Ale mamy utalentowaną maładzioż .

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post