Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.04.2011, 08:47   #7
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Masz już wiekowy napęd Nec więc nie zrobisz obiektywnej oceny jakości nagrania.
KProbe2-to program do napędów Lite-ona i jego OEM-ów
DVD-RAM żeby nagrać musisz mieć napęd z obsługą tego nośnika-zdecydowanie najtrwalsza technologia z nośników-
Ja używam Verbatim i Panasonic -nie miałem jeszcze problemów

Co do płyt DVD Verbatim jest w trzech sortach :
z Indii,Tajwanu,Chin
Zdecydowanie Indyjskie górują jakością nad pozostałymi.
Sony niestety zamknęło tłocznie w Japonii i zleca podwykonawcą w Indiach -niestety odbiło się to na jakości-ale nie najgorzej.

Nie wiem jakie mają płyty Sony i Verbatim w Platinet na dziś -często to się zmienia-zapytaj?
JVC mają tylko z oryginalnej dystrybucji i pochodzą jak wszystkie JVC z Japonii-oczywiście jest to na opakowaniach napisane.
Zwykłe DVD+R maja kod Yuden000T03

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post