Dyskusja: Polityka Google
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2011, 19:28   #24
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Tutaj się mylisz, to nie ta sama poczta co kiedyś. Poza tym kiedyś inne portale były takie same jeżeli chodzi o reklamy.
Nie obraź się ale wszystkie nasze rodzime portale pocztowe (darmowa wersja) to syf i rozpacz. O ile zniosę jeszcze reklamy w panelu www to doklejanie ich do wiadomości czy przesyłanie w wiadomościach jest dla mnie osobiście wkurzające.

Cytat:
o2 nie dokleja reklam, a wysyłanie ich na skrzynkę jest powszechnie praktykowane na innych portalach, u jednych jest ich więcej, u innych mniej.
Fakt już nie doklejają jednak masa spamu przychodzi na skrzynkę. Swego czasu poczta z o2 była na pewnej czarnej liście i nie docierały wiadomości

Cytat:
"Pocztę bez reklam" wysyłając płatny SMS. Nie tylko wyłączy reklamy przysyłane na skrzynkę, ale też z interfejsu www. To mi się podoba. Z reklamami na www znowu prym wiedzie Onet, większej ilości w interfejsie (do tego jakich wielkich) nie widziałem.
Tylko to już jest usługa płatna.