Cytat:
Napisany przez andy
Nie obraź się ale wszystkie nasze rodzime portale pocztowe (darmowa wersja) to syf i rozpacz. O ile zniosę jeszcze reklamy w panelu www to doklejanie ich do wiadomości czy przesyłanie w wiadomościach jest dla mnie osobiście wkurzające.
|
Tutaj w pełni się zgadzam, tak jest na wszystkich portalach. Dlatego też nie neguję o2, wszędzie jest podobnie.
Cytat:
Napisany przez andy
Fakt już nie doklejają jednak masa spamu przychodzi na skrzynkę. Swego czasu poczta z o2 była na pewnej czarnej liście i nie docierały wiadomości 
|
Nie do końca, od pewnego czasu używam o2 i spamu reklamowego było mniej, niż przykładowo na Onecie, o Interii nie wspominając (królowa spamu).
Napisałem "było", bo skorzystałem z opcji "Poczta bez reklam". Od tego czasu czyściutko.
Cytat:
Napisany przez andy
Tylko to już jest usługa płatna. 
|
Zgadza się, ale za 6,15 zł/6 m-cy lub 11,07 zł/12 m-cy wydaje mi się to opłacalną opcją. Skrzynki bez reklam na Onecie albo Interii to koszt 30-40 zł.
Cytat:
Napisany przez Patrix
o2 jest dobry na śmieciowego maila, do śmieciowych celów. 
|
Głupoty opowiadasz

Jak napisałem wyżej, po wyłączeniu reklam jest to całkiem sensowne rozwiązanie i dosyć przyjemna w użytkowaniu skrzynka. Używam od pewnego czasu i nic mnie jeszcze nie wkurzyło.
Miałem płatną skrzynkę na home, ze względu właśnie na irytujący spam reklamowy. Przesiadłem się na o2 i w zasadzie nie odczułem różnicy w użytkowaniu, a za znacznie mniejsze pieniądze.
W żaden sposób nie faworyzuje o2, ale po prostu wypada całkiem znośnie na tle innej darmowej konkurencji.
andy, twoje wypowiedzi odnośnie tych skrzynek opierają się chyba tylko z perspektywy użytkowania Gmaila i nie mam nic przeciwko. Wiem, że Gmail to najlepsze darmowe rozwiązanie i uwierz mi, że sam chętnie bym się przesiadł, ale nie mam po prostu możliwości z powodu, dla którego powstał ten temat