Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2011, 19:51   #3998
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Polecenie na forum "Odznacz wszystkie posty jako przeczytane", które znajduje się z prawej strony ekranu teraz po wybraniu 'zawija' się w dwie linijki, przez co cały tekst niżej się przesuwa.
Nie wiem, o jakim linku mówisz - porównałem nawet w Chromie, nie mam takiego linka w ogóle.

Dla malkontentów - wyszła stabilna wersja, w której poprawiono kadrowanie logo w speeddial. Wygląda to lepiej i właściwie musiałem edytować tylko logo PCLabu, które nie wiedzieć czemu kadruje się na jakiejś reklamie.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post