Dyskusja: Sony szpieguje ;)
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.04.2011, 19:17   #76
Myszop
Myszop

Data rejestracji: 08.04.2011
Myszop zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez frog Podgląd Wiadomości
no i co, łyso? mówiłem że jest a słyszałem o takich i niby pudło, wszystko wiedzący to nie jesteś Berion, punkt dla mnie ;d ale i tak cie chwalę za to co robisz na tym forum i wgl, bo wiesz co i jak ;d

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Gdyby włożył BD-R/BD-RE z grą na PS3 to napęd nie przepuści płyty jako PS3BD tylko jako płytę z danymi (z której można sobie co najwyżej odsłuchać MP3, obejrzeć AVI albo JPG). Znowu pudło.
a tobie z tym pudłem? wyżyj się na kompie, dzwoniłem do kolesia i kazał przyjechać, przyjechałem i pokazał MAG, to co pokazał frog na gry-online, w tą gre se nie zagrasz bez neta (cs bez gry w offline..), pożyczyłem mu SH5 i RE5 (mam je chociaż nie mam ps3...) i poszło ;d wiec zwykłe gry ok.. więc tu poprawka, i nie pudło...

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
No dobrze, jedna gra, niech Ci będzie.

Tak się jeszcze zastanawiam, Capcom ostatnio szaleje z DRM i ich nowe gry dostępne wyłącznie na PSS podobno wymagają stałego połączenia z internetem. Nie wiem czy to prawda.
coś o tym jest na necie, poszukaj z resztą, i to możliwe w zasadzie, z Assasins Creed 2 na pc wymagane jest stałe połączenie z internetem, chyba że masz cracka dobrego i działającego.
i to jest przykład gry wymagającej neta do pogrania mimo że nie ma MP, ale akurat na kompa ;d

a co do kupywania gier oryginalnych to raz na miesiąc, czy dwa, jedną nie zaszkodzi kupić, zawsze jest gra z innymi

Ostatnio zmieniany przez Berion : 15.04.2011 o godz. 20:01 Powód: //dp Edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim. Do tego właśnie służy opcja "Edytuj"
Myszop jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online