Cytat:
Napisany przez jarek123
1. Czy można gdzieś pobrać i uruchomić gry psx z PSN mając CFW?
2. Czy można gdzieś pobrać i uruchomić dema gier ps3 z PSN?
|
To nie jest forum warezowe i piractwo jest tutaj tematem tabu.
Można, ale nie aktywujesz ich, więc nic Ci po pobraniu, chyba że wcześniej kupiłeś to będzie dopisana do act.dat+*.rif. Dem nie trzeba aktywować, chyba że japońskie.
Cytat:
|
3. Jest jakaś możliwość zsynchronizowania trofeów bez łączenia z PSN albo chociaż "wyprodukowania" tego obrazka na czasie do podpisu?
|
Nie ma.
Namaluj sobie w fotoszopce czy innym gimpie.
Cytat:
|
Jak mogę włączyć odtwarzanie *.wmv bez podłączania neta w ps3.
|
Nie możesz. Chyba. W xRegistry.sys jest wpis dotyczący aktywacji, ale nie wiem czy nie idzie to w parze z NPDRM (wtedy zmiana samego wpisu w "rejestrze" nie wystarczy).
Cytat:
|
5. Jak mogę dograć to coś do przeglądania zdjęć?
|
Nie rozumiem. W każdym fw masz przeglądarkę zdjęć.
Cytat:
|
6. Jest jakiś program do CFW aby wyświetlić fps gry?
|
Nie.
Cytat:
|
Imo przyszłość to odpalanie kopii z dysku, a nie z płyt.
|
Jak na to wpadłeś?
Cytat:
Fakt, ta jest nieoficjalna
|
I ja nie mówiłem o oficjalnej. Ale to nie ta. Lista o której wspomniałem zawierała gry niekompatybilne
- - -
Cytat:
|
Napisany przez Haker120
No tak jestem pewien ale jak to tego już nie wiem - bo po tej akcji z kumplem stestowaliśmy około 20 PAL'owych gier i 20 NTSC i żadna NTSC nie ruszyła a za to wszystkie PAL (zarówno PSX jak i PS2), i z tego co wiem wlutowali jakiś chip zmieniający region Vampire czy jakoś (dawno to było i nazwy nie pamiętam dokładnie)
|
Mówimy o PS3? Nie ma żadnych chipów, które znoszą blokadę regionalną lub zmieniają region. Programowo tego też nie można zrobić, chyba że Rebug-iem ale też nie na stałe.